Venue Retail Group AB är ett företag med passion för detaljer som gör modet komplett och har funnits i över 100 år.

VRG är störst i Norden på accessoarer med ca 152 butiker och ca 600 anställda. Deras butiker finns i Sverige, Norge och Finland med tre helägda kedjor Rizzo, Accent och Morris. Bland deras varumärken finns Don Donna, Samsonite och Björn Borg.

Under vintern 2013 till våren 2014 arbetade jag med löpande underhåll och webboriginal för b la Rizzos webbsida. Mitt huvudfokus var framtagningen av en ny e-handels plattform för Accent. Arbetet omfattade dialog med webbyråer, produktfotografering, testning av webben, bildbehandling, förhandling med reprobyråer samt skapande av olika rutiner för den nya sidan såsom produktfotograferingsmanual.

Mitt dagliga arbete omfattade även framtagning av grafiskt material såsom annonser och kampanjmaterial för de fysiska butikerna samt arbete med sociala medier.

 

accent_webb

Framtagning av e-handel för Accent

 

Produktbild för Accent Foto: Astrid Trobro

Produktbild för Accent(foto+retusch). Foto: Astrid Trobro

Produktbild för Accent Foto: Astrid Trobro

Produktbild för Accent(foto+retusch). Foto: Astrid Trobro

 

vrg_webb

Arbete med produktfotografering för Rizzo