Under min tid på Nordic Hotels har jag haft förmånen att arbeta med den unika produkten Icebar Stockholm. En kul produkt då den är både väldigt populär och kräver extra tankeverksamhet då baren endast håller -5 grader.

Här har jag arbetat med allt ifrån drinkmenyer, pressbildsfotograferingar, kampanjer i sociala medier, framtagning av merchprodukter till isbarens egen shop och inte minst kampanjer i egna och externa webbkanaler. Det sista projektet som jag arbetade med var att ta fram en helt ny fristående responsive hemsida, denna lanserades i samband med nya designen och pressvisning ”Frozen Format” i slutet av maj 2013. I samband med pressvisningen arrangerade vi även barens första live vigsel. Bilderna som finns på den nya webben är också helt nya och kommer från en tre dagar lång fotografering där vi med hjälp av stylist, make up och fotograf tog fram 25 nya bilder till det nya isbarskoncept.

 

Hemsida för ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm

Hemsida för ICEBAR by ICEHOTEL Stockholm

 

 

Matbild. Foto: Paulina Holmgren

Longlife-bild. Foto: Paulina Holmgren

Icekids. Foto: Paulina Holmgren

ICEKIDS logo for ICEBAR STOCKHOLM

ICEKIDS logo for ICEBAR STOCKHOLM