Just nu arbetar jag som digital grafisk designer hos Vasakronan, en konsulttjänst via Wise Professionals.

Mitt fokusområde är det digitala; såsom appar, presentationer, banners, projiceringar samt grafiska lösningar för digitala skärmar.
Löpande arbetar jag även med att ta fram koncept för mer omfattande uppdrag, såsom nybyggen/ombyggnationer, miljöprofilering, ompaketering av gemensamma ytor i fastigheter, infographics för hela byggnader, till förfinanande av Vasakronans grafiska profil.

I mitt dagliga arbete producerar jag även en hel del printmaterial, alltifrån broschyrer, byggvepor, folieringar, kartor till utsmyckningar av offentliga miljöer.

Foliering av trappan vid Hötorgsterassen, framtagen tillsammans med mina två kollegor Nina och Karin på Kommunikationsavdelningen.

 

Hötorgsterrassen
Sommaren 2015 öppnar Vasakronan Hötorgsterrassen för allmänheten. Att skapa en ny, grön citypark för stockholmare och turister är ett led i Vasakronans ständiga arbete att utveckla staden till en plats där människor trivs och vill vara. Med inspiration från andra storstäder återinvigs nu Hötorgsterrassen som för 40 år sedan stängdes för allmänheten på grund av vandalisering. Med enkla medel har den åter gjorts i ordning till en grön och avkopplande oas, en trappa upp från pulsen på Sveavägen och Hötorget. Här finns även ett antal ”food trucks” med mat från menyer som varieras under sommaren.

Kolla även in ett kul sammanträffande med min tidigare arbetsgivare SATS.

 

 
Byggvepa

Uppsala Science Park
Vasakronan har tecknat avtal med Landstinget i Uppsala Län om cirka 10 000 kvadratmeter i Uppsala Science Park, USP. Därför uppförs nu en fastighet om totalt 12 500 kvadratmeter. Byggstarten är planerad till årsskiftet 2015/16 och inflyttning 2017/18. I samband med detta har jag varit med och hjälp till med att få upp första byggvepan. Mer spännande pusselbitar i projektet ligger i pipen.