Under min tid hos Vasakronan har jag även fått i uppdrag att ta fram en logga och pedagogiska illustrationer för att förenkla de tekniska begreppen som beskriver hur man kan ha användning för vårt nya språk Real Estate Core.

Real Estate Core är framtaget i samarbete mellan Vasakronan, Akademiska Hus, Willhem, Klipsk AB tillsammans med Rise och Jönköping University.

– Ett gemensamt språk är en förutsättning för att få skalbarhet i utvecklingen av nya tjänster och för att koppla ihop olika aktörer i staden. Real Estate Core möjliggör detta. Nu kan fastigheter kommunicera med och förstå varandra. Dessutom är det alltså möjligt för andra typer av enskilda initiativ att prata med varandra.

Logga Real Estate Core

Logga, färg

Logga Real Estate Core, monochrome

Logga, monochrome

Illustration

Illustration

Illustration

Illustration

Illustration

Illustration